Shop

  • Početna
  • Proizvodi za kupaonicu
  • Prozračna 3D nadvoji Jastuk za hidromasažne kade s odojak za podršku vrat i leđa Spa-jastuk za kućne kace Pribor za kupaonice
img
img
img
img
img
img

Dobrodošli u naš dućan!

Kvaliteta-to je prvi s najboljom uslugom.svi klijenti-naši prijatelji.

Lice

Odličan Poklon

Ovaj jastuk za kupanje može darovati svoje najmilije čisto opuštanje .Priuštite najviše udoban jastuk za kupanje u svakoj prilici, na primjer, na rođendan, majčin dan, naselje ili vjenčanje i tako dalje

Antibakterijski mrežasti Materijal

Naš antibakterijski mrežasti materijal omogućuje propusnost zraka i vode.To osigurava brzo sušenje, otpornost na plijesan.

Нескользящий mat

Tepih za kadu нескользящий, osigurava sigurno držanje na bilo kojoj površini kade, da se jastuk ne skliznuo za vrijeme kupanja.Jastuk za vrat pogodna za svaku kadu.

Uživajte U Opuštajućoj Kupaonica

Jastuk za vrat sa valjkom djeluje kao stalak za vaš vrat i ramena, omogućujući vam da uzeti zdravo opuštajuća kupka.Jastuk je napravljen od vlakana pod otvorenim nebom, da donosi joj optimalnu higijenu sa čistom ventilaciju kako bi se omogućilo da zrak i vlagu slobodno teći.

Гуманизированный Dizajn

Ona je ergonomski dizajnirana je pogodan za bilo koju kade i pruža maksimalnu udobnost, koliko je to moguće, naš vrlo izdržljiv materijal se brzo suši, otporan na miris i антибактериален, tako da ovaj spa jastuk omogućuje vam da opustite se tijekom vašeg odmora u kadi.

Specifikacija

Tip: Jastuk za Spa-jastuci

Materijal: Poliester

Boja: Bijela

Količina: 1 komad

Veličina: 36*33*10 cm/14.17*12.99*3.93 u

Težina: 360 g/12,69 oz

Paket

1* 3D Nadvoji jastuk za kupanje

Dostava

1.Poslat ćemo vam robu u roku od 2-3 dana, što samo potvrđuje plaćanje kupcima.

2.Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz,kupci su odgovorni za carine.

3.Mi ćemo povrat novca kupcima, ako kupci vratiti robu u roku od 15 dana od primitka kupaca za robu iz bilo kojeg razloga.Međutim,kupci bi trebali snositi troškove povratne isporuci i bili sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.

4.Proizvodi se šalju Apartmanipretkovic.com.hr standardne isporuke , Apartmanipretkovic.com.hr Premium dostava, ePacket,doći do većine zemalja u roku od 15-35 radnih dana.Rok isporuke ovisi o odredištu i drugih faktora,ovo može potrajati i do 60 radnih dana.

5.Ako želite dobiti robu brže,molimo vas da nas kontaktirate da plati dodatne prijevoza,možemo vam ponuditi sljedeće brze i jeftine načine isporuke:UPS,DHL,Fedex,TNT, DEPX, EMS.Uz pomoć tih načina na koje možete dobiti robu za oko 5-7 radnih dana.

Kako da pratim svoju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: https://global.cainiao.com/index.htm

(kopiraj u browser da otvori)o nas, ako želite.

Naši

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoju procjenu i 5 zvjezdica, kao i detaljne procjene naloga u 5 zvjezdica.Nakon što ste nam pokažete screenshot povratne informacije, mi vam nudimo dodatni popust 5% za vašu sljedeću rezervaciju, molimo kontaktirajte nas na plaćanje sljedeće narudžbe.

  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Lice: Eko-Friendly, Запасенный
  • broj modela: QS108
  • Modelnummer: Jastuk za Spa-jastuci

Oznake: pribor za mini cooper vruće, bamboo vanjska hidromasažna kada, vanjska hidromasažna kada jacuzzi, pribor man spa, pribor jacuzzi napuhivanje, vanjska hidromasažna kada, funky jastuk za kupanje, Otvorene Hidromasažne Kade, jastuk polemon, pribor okrugli jacuzzi