Shop

  • Početna
  • Pribor za ručni i električni alat
  • 6 kom. Skup centralnih vježbi HSS Kombinirana Vježba s kutom od 60 Stupnjeva Skup centralnih vježbi 1.0/1.5/2/2.5/3/svrdlo токарного stroja s noževe za uklanjanje srha 5 mm
img
img
img
img
img
img

Opis Pravovremenost logistike:

* Ukoliko želite poslati na veliku Britaniju i Njemačku, možete odabrati francuski skladište.

* 7-14 dana u Sjedinjenim američkim Državama, 7-15 dana u Španjolskoj, 5-12 dana u Francuskoj i Njemačkoj i 3-9 dana u Velikoj Britaniji.

* Sjedinjene američke Države: USPS je od 5 do 12 dana, uglavnom 10 dana

* CA: Iz Kine dostava se vrši preko način dostave prodavatelj, u većini slučajeva, preko svojih službi za korisnike u roku od 15 dana

* Velika britanija, Njemačka: Hermes (Hermes) od 3 do 8 dana

* AU: slanje poštom nakon otprilike 5-13 dana

* ES: CTT znači oko 5-14 dana, većina od njih čine oko 8-10 dana

* TO: On dolazi otprilike od 5 do 15 dana ""

* (Na određeno vrijeme dolaska ovisi o roku isporuke, mi ćemo ga dostaviti vam što je prije moguće, budite strpljivi)

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Set Središnjih Vježbi

Materijal: željezo čelik

Boja: srebrna, crna (opcionalno)

Opseg: 60

Veličina: 1.0/1.5/2/2.5/3.5/5 mm

Promjer: 3-12,5 mm / 0,12-0,49 inča

Dužina: 33-60 mm / 1,3-2,36 inča

Broj: 6 kom.

【Izdržljiv materijal】 Centralne svrdla su izrađena od čvrstog hss-kako bi se osigurala trajnost i jasan uklanjanje čips i dugog vijeka trajanja.

【Kut od 60 stupnjeva】 Centralne svrdla s kutom srh na 60 stupnjeva, mogu se koristiti za obradu центрирующего rupe i srh iz cjelokupnog materijala.

【Pogodan za】 brzu brzinu rezanja i dobre uklanjanje strugotine, centralne bušilice su idealni za precizno glavnog bušenje u metalima s tvrdoćom 170 PERSOPN - 200 PERSOPN.Oni mogu biti primjenjivi za obradu željeza, čelika, bakra, aluminija i drugih materijala.

【Veličinu i pakiranje】 Ćete dobiti 6pcs centralno svrdlo, uključujući i 1.0/1.5/2/2.5/3/5 mm. Promjer: 3-12,5 mm, dužina: 33-60 mm. Molimo vas, provjerite u iznosu od prije kupnje.

【Široku primjenu】 Te središnje bušilice se koriste za izradu centralne rupe u sastojcima ili заготовках.Oni su prikladni za upućivanje spiralne bušilice za obradu otvora, da bi se smanjila pogreška.

Napomena:

1. Molim vas, dopustite 1-3 cm odstupanje mjerenja zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje elementa može se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Popis paketa: 6* Centralno svrdlo

  • Vrsta: Centralno Svrdlo
  • Pribor za diy: Деревообрабатывающий
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • brend: Ruke URADI SAM
  • Identitet: Nema

Oznake: градуированное bušenje dlijeto, jednostavan tokarilica, skup tajnih nokte mia, bušenje žurbe, službeni alati za obradu drveta, bušenje dlijeto ytc, ljuljačke za bušilice, ženski tokarilica, kabel 12 mm 35 mm, alati za rad na drvu