Shop

  • Početna
  • popusti
  • Prijenosni Prijenosni Высокочастотная Stroj Za Lica - Akne, Protuupalno, Podizanje Kože, Bore, Fine Linije, Spa-Salon
img
img
img
img
img
img

Prijenosni высокочастотная D ' Арсонвальная Podizanje kože Uređaj za uklanjanje mrlja od akni Kozmetički stroj Liječi ožiljak Poboljšava cirkulaciju krvi, Što je Najviša frekvencija?Izravna visoka učestalost povećava aktivnost u базальном sloju kože, poboljšava teksturu kože i poboljšava zaštitu kože od bakterija.Ona ima antibakterijsko i antibakterijskim dejstvom, zahvaljujući formiranje ozona.To ograničava izlučivanje lojnih žlijezda, подсушивает i liječi гнойничковую infekcije.Onečišćenja su pustili u rezultat širenja pora na koži.Poboljšanje лимфатического i venskog krvotoka, poboljšava teksturu kože i ravnotežu ulja i vlage.

★ Specifikacije: Napon: 110-240 U Frekvencija: 50-60 Hz Snaga: 10 W Svijetle boje: Narančasta Priključak:Priključak EU/SAD/velika Britanija (Ako vam je potrebna nožica Australiji, molimo vas, javite nam, mi ćemo vam poslati adapter)

★ Uvod: Высокочастотная elektroterapija je važan alat za uljepšavanje.Upravo kroz staklena электродную cijev je proizvedena struja visoke frekvencije i nanosi se na kožu, na taj način postiže se rezultat liječenja.On pomaže da smiri nerve i ima обезболивающей funkcija.Posjeduje funkciju омолаживания, borbi protiv bora i povlačenjem kože.Poboljšati lučenje, PH vrijednost dovodi do toga da se koža postaje neutralna.Ускорьте cirkulaciju i poboljšati metabolizam.On proizvodi ozon za sterilizaciju, može pomoći rana zacijeli i ograničiti pore.

★ Značajke: 100% potpuno Novi i visoke kvalitete Uklonite mrlje, Заживите ožiljke na koži Poboljšati cirkulaciju krvi, Poboljšati aktivnost limfe Pomoć njegovanja Pojačati stanični metabolizam Poboljšati lučenje i PH vrijednost Smanjite upalu Стерилизуйте bakterije Ускорьте zacjeljivanje rana Smanjite vidljive pore kože

★ Postupak rada: 1. Indirektna metoda---- pogodno za suhu prave kože i antičkih kože, molimo vas, vratite staklene cijevi na vrh.Molimo vas, držite staklene cijevi nakon dodira тальку.Uključite stroj, i struja će proći.Učinite masaža lica od vrata do brade i od štitnika za k čelo. 2. Direktna metoda----pogodno za masnu kožu, molimo vas prvo premažite lice эссенцией i vrhnje, a zatim držite metalnom šipkom, da se stavi staklena cijev na lice.Uključite stroj.Masaža staklena cijev, kao što su "Z" ili spirala na licu, slijedite postupak na sljedeći način: čelo-nos-desna strana lica-brada-lijeva strana lica-nos-čelo. 3. Metoda sjaj----pogodno za rana, bolova i upala Pokrijte oči komad vlažne tkanine psalme i dotaknite lice staklena cijev sa strane upale.U jednom trenutku tijekom liječenja mora biti manji od 10 sekundi.To je normalno, ako se pojavljuju svjetlucati, kada se staklena cijev se tiče lica. 4. Metoda za njegu kose----pogodno za stimulacija površine kože, smanjenje фолликулита i poboljšati zdrav rast kose Koristite гребенчатую cijev (zajedno s пиляцией puno bolje).U smjeru kose, da biste premjestili cijev za kosu.Molimo vas, prilagodite intenzitet na "0" nakon njegove uporabe.Pobrinite se da je stroj isključen, i izvadite staklenu cijev od vrha. ★ Napomena : 1-pri rukovanju ne ostavljajte zidar электродную cijev za više od deset sekundi u istom dijelu lica. 2-što se tiče osjetljivu kožu , nudimo vam pokriti lice tankom gazom ,a zatim koristiti ovaj высокочастотный aparat za lice . 3-I učestalost korištenja ovisi o stanju kože različitih ljudi, obično oko 2-3 puta tjedno.

★ U Kompletu:

1 x Glavni stroj

1 x Staklena cijev s Elektrodom (Гребенчатая Cijev, Cijev s Язычком, Грибовидная Cijev je Zakrivljena cijev) 1 x Upute za uporabu

O isporuci

- Apartmanipretkovic.com.hr potvrđuje uplatu u roku od 24 sata nakon završetka plaćanja, a mi ćemo obraditi vašu narudžbu, što je samo vrijeme proces će završiti.

- Ako vaš nalog je zatvoren iz sigurnosnih razloga, možete stupiti u kontakt sa servisima za rješavanje ovog problema na ovom linku: (Usluga Apartmanipretkovic.com.hr).

- Uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe i troškove dostave, odgovoran za ove troškove snosi kupac.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su te dodatne troškove prije ponude/kupovine.

- Za više informacija o isporuci, molimo vas da odvojite ovaj službeni link za upućivanje:

- Naše opredjeljenje za vrijeme dolaska je 60 dana(Brazil: 90 dana) .Ako ne možete dobiti paket u roku od 60 dana ili želite znati gdje se nalazi upućivanje, molimo vas, kontaktirajte nas direktno, potrudit ćemo za ove za vas.

O Plaćanju

-Koje načine plaćanja mogu koristiti na Apartmanipretkovic.com.hr?

PRILOG: Visa, MasterCard, Maestro, Discover kartica i kartica Diners Club, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-plaćanje u Rusiji(MTC, Megafon, najkraći put, TELE2) i Apartmanipretkovic.com.hr Pocket.

  • Proizvodni proces: Stroj Je Izrađen
  • broj modela: Высокочастотный Elektrode
  • Funkcija: Podmlađivanje Kože, Kožni pokrivač, Podizanje Kože, EMS, Galvanske Ion +/-, Čišćenje Lica, Uklanjanje Mrtvih Stanica Kože, Topli i hladni Maser
  • Izvor Napajanja: Električni, SAD, EU, Velika britanija, AU
  • Veličina: Regular
  • brend: Rmssim
  • Materijal: Plastika
  • Program: Lice, Kosa, Tijelo
  • Vrsta: Электротерапевтическое Kozmetički Uređaj Za Njegu Kože
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Standardni napon: 220 U

Oznake: g spa, duboko vanjska hidromasažna kada, inverter visoke frekvencije niske, velika vanjska hidromasažna kada, inverter 110 visoke frekvencije, vanjska hidromasažna kada s jacuzzijem, spa umjetnost, japanski spa kada, kućanski šivaći stroj visoke, spa centar span