Shop

  • Početna
  • Setovi Nakita i još mnogo toga
  • 1pc Titan 16 g (1,2 mm) Cirkon Плененные Prsten od perli 1,2*8/10/12 mm, Prsten u nosu i dugmad CBR sa špekulom od dragog kamenja BCR Piercing obrva
img
img
img
img
img

1pc 100% Titan 16 g (1,2 mm) Cirkon Плененные Prsten od perli 1,2*8/10/12 mm, Prsten u nosu i dugmad CBR sa špekulom od dragog kamenja BCR Piercing obrva

1. Materijal: 100% titan

2. Boja: Srebrna

3. Ambalaža, uključujući : 1 Kom.

7.Veličina: 1,2*8+3 mm,1,2*10+4 mm,1,2*12+4 mm

piercing вентре.ča?ne de вентре.piercing номбрил фемме.piercing анно.piercing номбрил croix, piercing омблиго.перцинг омблиго.piercing номбрил dauphin.piercing вентре.булес,piercing лабре, piercing номбрил, перцинг номбрил , piercing, kirurški , bar trbuh , prsten na njenom pupku, prsten na njenom pupku,zlatni prsten na njenom pupku,prsten na njenom pupku,piercing номбрил seksi,prsten na njenom pupku,piercing pupka,zlatni prsten na njenom pupku,piercing,lažni trbuh piercing gumbe, trbuh , prstenje za trbuh, bikini trbuh kirurški čelik, piercing bijela, prstenje za pupak od kirurškog čelika, piercing pupka, kirurški čelik, pupak, probode trbuh, piercing pupka, prsten za pupak, prsten za pupak piercing умбиго, seksualno prsten za pupak piercing умбиго dorado, piercing септо dorado, probode trbuh suite

dobrodošli...

Naša tvrtka je profesionalac u poslovanju u većini vrsta nakita i pribora za ljepotu.Ako ste pojedinačnim kupcem,molimo vas da nas dodali na popis omiljenih dućana .Ako ste veleprodajnim prodavač ili distributer, kao i u potrazi za удовлетворенного poslovnog partnera u Kini, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

ZANIMANJE ČINI SAVRŠENSTVO !!MI ZASLUŽUJEMO VAŠE POVJERENJE !!

Mi veoma brinemo o sigurnom pakiranju i slanju .Molimo provjerite parcele, prije nego što se pretplatite se na primanje.Ako je bio slomljen ili oštećen, možete napraviti račun od prijevoznika.U isto vrijeme možete napraviti fotografiju i pošaljite nam, mi ćemo riješiti problem po prvi put (gotovo u roku od 12 sati).

Besplatna dostava dostupna samo za slanje poštom Kine Small Packet plus ili poštom Singapura Small Packet plus.Također možete poslati prilagođenu mogućnost zračni mail China Post ili ePacket.Roba stiže u roku od 15 do 25 radnih dana.Ako kupite više i trebate hitno, možemo ih poslati kurir, kao što su DHL, ili EMS i tako dalje.

Ime prijevoznika

Procijenjeno vrijeme putovanja

Alati za praćenje

DHL

Oko 3-5 dana

www.dhl.com

UPS

Oko 3-5 dana

www.ups.com

EMS

Oko 5-7 dana

www.ems.com

Zračni mail Stup Kita

Oko 15-25 dana

www.intmail.183.com

HKPOST

Oko 15-20 dana

www.hongkongpost.com

Ako vam je potrebna bilo koja povoljna cijena za brzu isporuku, molimo kontaktirajte nas.

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine i porezi su u vašoj zemlji.Ali možemo napisati manju cijenu ili "poklon" u nalogu za otpremu za ublažavanje carinjenja.I sva roba mora biti poslana na potvrdio adresu Apartmanipretkovic.com.hr.Hvala.

Očekuje se da će plaćanje biti će dobiti u roku od 24 sata nakon završetka transfera.Nakon potvrde uspješne uplate i informacije o isporuci organiziramo slanje u roku od 2~3 dana.

Posredništvo-naš željeni način plaćanja.Također primamo razne druge načine plaćanja, kao što su bankovni transfer, Western Union, Kreditna kartica, Visa,Master card i sl. Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Hvala.

Vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja.Iskreno vas pozivamo da ostavite PET zvjezdica i pozitivne komentare kada ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.To traje samo 30 sekundi.Hvala!

Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva, molimo vas da NE ostavljate negativne i neutralne naši prije seksa.Mi ćemo provjeriti da li je moguće povrat novca ili povrat novca u roku od 24 sata.Hvala!!

1. Za nedosljednosti boje: Pravi se boje mogu se malo razlikovati od slika.To može biti uzrokovana nekim drugim razlozima, kao što su odraz ekrana na monitoru, svjetlosni efekt i drugi faktori.

2. Za ruske korisnike: Molimo vas da ispravno popunite svoje puno ime i prezime primatelja.Budući da Poštanske politike u Rusiji je prilično teška.Za vas je od vitalne važnosti da se brzo i uspješno dobiti parcelu.

Vaše Сацифакция-To Je Naš Konačni Cilj.Ono Što Mi Je Rečeno - To Je Ono Što Mi Radimo !!!!

  • Kalibar i veličina: 16 D, 1.2*8+3 mm, 1.2*10+4 mm, 1.2*12+4 mm
  • Vrsta Metala: Titan
  • Stil: moderan
  • Tip proizvoda: Nakit Za Tijelo
  • Tip Ukrasa za Tijelo: Prsten u nosu i Ukosnice
  • pakiranje: 1 kom. *Kliker za pregrade u standardnim i sigurno pakiranje
  • broj modela: M584
  • Boja: Srebrni Prsten i Zakovice na Nosu
  • Slučaj: Moderan i svakodnevne ukras, dobra zabava, rutina, Odmor, prikupljanje poklona
  • Oblik\uzorak: Cijele
  • Dobro ili Moderan: Ультрамодные model
  • Izravna dostava ?: DA. Bez ikakvih informacija o dobavljaču
  • Bavite veliko prodaje ?: DA. Jeftinija cijena za veće narudžbe
  • brend: ZVJEZDANA LJEPOTICA
  • Vrsta: Prsten za piercing septuma.prsten u nosu, kliker
  • Sigurnosni standardi: Standard CE, ne sadrži nikal, ne sadrži olovo
  • Materijal: Metalne, Titan Vrhunske Kvalitete

Oznake: prsten u nosu s dijamantom, zračni titan nosni jastučići, probijanje 20 komada, uho piercing u obliku lotosa, prsten zarobljenike iz дейта, piercing od prirodnih titan, kristalna piercing veliki balon, kristalna muški piercing, piercing ts, titan naušnice bcr

  • Shamis24

    2021-12-13

    jako slatka

  • Lilaaronwright

    2021-10-19

    Došao vrlo dobro upakiran, iako je mali rizik nakita, ali ništa što bi poliranje nije pomogao