Shop

img
img
img
img
img

Opis:

Materijal: Plastika

Veličina: 7 cm*7 cm*7 cm

Materijal: plastika

Način rada: automatski

Izvor napajanja: baterija(nije u kompletu)

Boja: plava, roza, srebrna

Lice:

- Njegov snažan motor s lakoćom отполирует i заточит svaki olovka na savršenu i čvrste točke za samo 3-5 sekundi.Dvije rupice različitih veličina pogodna za sve olovke promjera 6-8 mm i 9-12 mm.

- Ova šiljilo za olovke prestati raditi, ako je kutija za pločice otvorena.Zaštitni poklopac za olovke 9-12 mm ne dopušta djeci ugraditi prste u rupu, što ga čini idealnim izborom za malu djecu.Idealna za umjetnika , studenata i profesionalaca u kući, školi i uredu.Također se može koristiti i kao kozmetičke šiljilo za olovke za eyeliner za obrve i usne.

Ovaj predmet predstavlja električnu šiljilo za olovke.To je praktično, jer ima dva otvora za većinu vrsta olovke.Automatsko zaustavljanje štiti ovu šiljilo za olovke od posla, ako je kutija za pločice otvorena.Držači noževa udaljiti, što produžuje njihov životni vijek i olakšava čišćenje.

- Za rad šiljilo za olovke potrebne 4 baterije tipa AA baterije (ne dolaze u kompletu).

- Uklonjivi držači za noževa i uglađeni dizajn olakšavaju čišćenje.

Paket Uključuje:

1 x Električna Šiljilo za olovke

  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • brend: N2HAO
  • Dob: >3 GODINE
  • Inovacija: Novo
  • broj modela: /
  • Vrsta: E-mail

Oznake: šiljilo za olovke zeca, električna šiljilo za olovke xtra, dizajn šiljilo za olovke, električna šiljilo za olovke, električna šiljilo za olovke oun, gumeni šiljilo za olovke, šiljilo za olovke za svinje, магниевая šiljilo za olovke, dvostruka električna šiljilo za olovke, hrpa električne šiljilo za olovke