Shop

  • Početna
  • Kućni Elektronski Pribor
  • Novi аудиопроектор KL-600IR TV Infracrveni prikaz Dekoder zaslona Kineska verzija daljinski Upravljač klima uređaj nije kompatibilan
img
img
img
img
img
img

Koristite upute 1, kliknite na "prekidač" i uključite nakon 3 sekunde.Na LCD ekranu u donjem desnom uglu prikazuje "A", uključen u automatsku dekodiranje 2.Kliknite na "Profil" da se odabrati automatski (A).Ručni (H) način kontrasta (T) 3. U ručnom načinu rada (H) pritisnite tipku "▲" odnosno"▼", da odaberete format dekodiranja napomena: Molimo pročitajte upute prije korištenja.

Način postavke: 1. Odaberite način rada televizora, pritisnite i držite tipku SHIFT tipku na daljinskom upravljaču za učenje, oko 3 Kroz nekoliko sekundi, lampica pali tv i prebacuje u način rada za učenje. 2. Istovremeno pritisnite gumb za učenje na daljinskom upravljaču, a zatim pokazivač polako мигнет.Uđite u način rada za učenje i pričekajte dok primatelj ne prima signal učenja. 3. Poravnajte prednju cijev za trening daljinski upravljač s odašiljačke cijevi originalni daljinski upravljač i držite 2 između njih. na udaljenosti od 3 vidi Kliknite na koju originalni daljinski upravljač mora istražiti jednom, a zatim pregledajte Indikator na daljinskom upravljaču tri puta prebacuje s spore bljesak bljeskalice, a zatim i uvijek svijetli, što ukazuje na to da je trening ključ je prošlo uspješno. 4. Da biste saznali za ostale tipke koje trebate naučiti, jednostavno ponovite korake iznad 2 ili 3 koraka. 5. Pritisnite tipku SHIFT, za spremanje i izlaz iz stanja učenja nakon završetka studija. 6. Nakon ulaska u stanje učenja u razmaku od 15 sekundi signal učenja ne uvodi, a kontrolna žaruljica za daljinsko upravljanje se automatski uključuje.погасите, ostavite [način rada za učenje] i automatski spremite. 7. Isti ključ se temelji na kodnom vrijednosti konačne obuke.Tipke učenje sljedeće: izvor napajanja, brojčane tipke 0-10. Volume+, Volumen, BUKET+, BUKET-i tipke tv Pritisnite tipke "DVB" i "TV (SHIFT)" za transformaciju načina rada.

Detalje slike

Način rada; 1.Molim vas, usmjerite daljinski upravljač na prozor prijem signala klima uređaj/tv/audio/za rad. 2.Molimo vas, izvadite bateriju, ako se ne koristi dulje vrijeme. 3.Do ne miješajte stare i nove baterije ili baterije različitih vrsta 4.Pritisnite tipku za poništavanje kada se prikaže iznimke.O proizvodu 1\budite Sigurni da je 100% novo 2\Jamstvo u roku od tri mjeseca od 3\ambalaža ne sadrži baterije O jamstvu 1\svi proizvodi testirani, produktivnost rada je dobra 2\ako ste dobili proizvod koji nije bio zadovoljan u roku od 7 dana, molimo, zamijenite ili vratite, vi ste odgovorni za troškove dostave. 3\ako je proizvod neispravan u roku od 3 mjeseca, mi ćemo vam poslati novi, povrat novca nakon što smo dobili neispravne robe.O usluzi 1\kada dobijete zadovoljstvo od proizvod, molimo vas da odvojite svoj mali plemenitih vremena 5 bodova visoke rezultate, hvala! 2\ako dobiveni proizvodi nisu zadovoljni ili imate pitanja, molimo, obratite nam se na vrijeme, osigurajte vam najviše zadovoljavajuće rješenje.

  • broj modela: KL-600IR
  • Bežična Veza: IR
  • Iskoristite: Klima-uređaj
  • Učestalost: 433 Mhz
  • brend: WOW
  • Program podrške: No
  • kanal: 3
  • Paket: DA

Oznake: prijenosni produžetak penisa, daljinski upravljač 3 s infracrveni, daljinski upravljač audio sustava panasonic, ir daljinski upravljač sonoff, kontroler audi fis, daljinski upravljač za samsung 01242, kombinirani daljinski upravljač panasonic, daljinsko upravljanje instagram, kabel 20 repeater infracrveni, regulator glasnoće porsche

  • Vivaldeisis

    2021-08-21

    Brzina isporuke. Sve je u redu.

  • Assif463

    2021-09-13

    recibido muy rapido,pero faltan instrucciones de uso , diferentes formatos IR , etc