Shop

  • Početna
  • Seks-igračke
  • Realno je Vagina Prava Maca Oralni seks Duboko grlo muški rotirajući Silikon Džep Maca Muški Masturbator za muškarce seks-igračke za muškarce
img
img
img
img
img
img

Muški Masturbator Realno Vagina Prava Maca Oralni seks Duboko grlo pušenje Muški Masturbator Džep Maca Umjetna Vagina

Informacije o proizvodu:

Materijal: Mekani za zdravlje TPE, netoksični, bez neugodnih mirisa

Predmet: muški masturbator oralni seks šalica za masturbaciju

Funkcija i upotreba: erotika za odrasle, muški masturbator, vježbe za penis

Veličina:

A: oralni+pička,18*7 cm

B: oralni+pička,18*7 cm

Napomena: zbog razlike u metodi mjerenja i mjernih uređaja, tako da veličina može imati blagi otklon, to se ne odnosi na pogreške opisa.

Crna verzija

S omotačem, lako držati i nositi sa sobom.On ima usta i vaginu

Manja verzija

O seriji

U cilju zaštite vaše privatnosti jamčimo slanje vaših proizvoda u sigurnom stanju.Proizvod je pakiran u zračni jastuk/žuta bubbly plastičnu omotnicu ne oštećuje proizvod.

O proizvodu

Svi proizvodi su 100% potpuno nova, работоспособные i pažljivo provjeravaju prije dostave.

Svi proizvodi izrađeni su od medicinskog materijala, 100% siguran, bezopasan za tijelo (to je normalno da se osjećate lagani miris pri prvom otvaranju, jer je proizvod bio u zatvorenoj ambalaži u roku od nekoliko mjeseci.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati.)

Što učiniti ako se pojavi problem s proizvodom

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s vodstvom za proizvod, ako ste još uvijek ne možete ga koristiti, molim te, na vrijeme, obratite se službi za podršku za kupce, molimo vas, ne otvarajte spor po volji, mi smatramo da je komunikacija mnogo bolje nego što je spor.

O Radnom Vremenu

Zbog razlike u vremenu, odnos će ostati, ali će poruke biti poslane u roku od jednog radnog dana.molim te imati strpljenja.

O Povratne informacije

Odnosimo prema klijentima kao prema svojim prijateljima.Nadamo se da ćete biti u mogućnosti kupovati kod nas sa puno sreće i manju nelagodu.vaša podrška je vrlo važna za nas, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5-star review.

Ako imate bilo koji drugi problem , kliknite na gumb Help:

https://helppage.Apartmanipretkovic.com.hr/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Apartmanipretkovic.com.hr/buyercenter/index.htm#center

  • broj modela: 54645
  • Непристойная Slika: No
  • brend: NC
  • Materijal: TPE
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Seksualno Potiču Na Razmišljanje: No
  • Veličina: 18*7cm

Oznake: privjesak muške automatski, plišani dijete se vrti, muške hlače toplo, pink masturbator za muškarce, konektor muški espade heat, igračke u cijelosti vrti, igračke prsten za penis, igračka za лизания penisa, бойже muški automatski, stakleni penis