Shop

  • Početna
  • Kućni Elektronski Pribor
  • Z Taktički Zračni Cijev Горловая Slušalica odgovara za U94 Peltor PZR Mikrofon Zvučnik Prijenosni Radio Vratne Remen Lovački Mikrofon za GRLA Slušalice Z03
img

GRLO MIKROFON Z-TAC:

-Izrađena je od vrlo osjetljiv kanalima i prozirne silikonske slušalice, on smanjuje e-zračenje.Zahvaljujući teleskopskim dizajn i ugrađene spužva za smanjenje buke, također možete prilagoditi veličinu, da ga nose udobnije.

-Nema smetnje od buke vjetra,smještene na malom senzoru, koji radi u grkljan, vibracije grla za prijenos govora.Za razliku od obične slušalice, oni nisu osjetljivi na фоновому buku.

-Govoreći laganim dodirom,slušalice / zvučnik udobno smješteni u uhu, poseban lako dalje razgovarati.plastični slušalica udobno stane u uho kanal

-Dajte zvuk pomoću vibracija grla, a ne mikrofon.Pruža vrhunsku trajnost, pouzdanost i performanse u uvjetima niskog profila.

-Lagan dizajn vratnog remena zgodan i jednostavan za korištenje.Zahvaljujući visoko transparentan akustične cijevi, koje teško mogu otkriti one oko vas ljudi, to je također idealno za svrhe nadzora i sigurnosti u zračnim lukama, casino, paintballu, policije, borbu protiv gužve na konvencijama i koncertima i drugim radnim uvjetima koji zahtijevaju pažljivo komunikacije.

-Često snima u holivudskim filmovima, dosta strmo u upotrebi!Također je pogodna za bavljenje vojnim igrama na otvorenom.

Горловые mikrofoni su idealni za bavljenje sportom, kao što su visoke razine buke i brze aktivnosti u prirodi.Za savršenu ортамларды s visokom razinom buke ili ekstremnih sportova kao što su skijanje, biciklizam, biciklizam, penjanje, trčanje, i tako dalje.

- Применитесь svim Ptt Z-taktički .

paket uključuje:

1 X Z Taktički Mikrofon Za Grla Z033

Savjeti za rok isporuke:

Cijela pošiljka poslana preporučenom poštom.s brojem za praćenje možete pratiti upućivanja statu.it sigurnost sigurno tereta.Vrijeme isporuke je oko 20-50 dana.Rezultat je politika raznih zemalja, vremenskih nepogoda i drugih razloga.poslana u drugu državu ,vrijeme dostave će biti drugačiji.Imate bilo kakvih pitanja.molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati mene preko e-alija.Hvala!

Recenzije:

Ostavite negativnu povratnu informaciju - to ne rješava problem.Ima puno više pozitivnih načina da to učinite je o dobroj komunikaciji, molim vas, pošaljite nam poruku preko Apartmanipretkovic.com.hr.mi ćemo pokušati učiniti sve što može da se riješi vaš problem.hvala!

O porezima:

Mi ćemo pokušati učiniti sve što može da služi vama.Budući da je carinskim propisima, u svakoj državi različiti i, cijene i trošarine nisu naša odgovornost, a mi ne smijemo odgovarati na pitanja o ovoj temi.Molimo pogledajte cijene svoju zemlju i uvozne trošarine prije kupnje..

  • Identitet: CE
  • Korištenje: Prebacivanje
  • Veza: Za desktop
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • brend: Banggood

Oznake: 12 zvučnik z, zvučnik bt008, nejasan зубчатка dinamika, prijenosni zvučnici bluetooth s6, komplet 3 m пелтор, пелторный remen, govornik казаи, pribor 3m пелтор, prijenosni zvučnici mi bluetooth, naljepnica za automobil dragon z