Shop

  • Početna
  • Spust
  • Hanezza Plus Size Ženska Moda 2021 Zimska odjeća visoke sadnje svojim gležnjeva Elegantne Traper hlače s смягчителем + 2XL - 7XL + Veliki Veličina je Vrlo Sezonske Šik Traperice + 44-54 EU Casual Odjeća Ženska Plus Tijelo Crna, Tamno plava
img
img
img
img

Tablica veličina

Model HLAČE Veličine Sa Kasom i Rez Traper Hlače

% Pamuk 90 5 od 5 poliestera likra; MAKSIMALNA PRECIZNOST 30 °C SICAKLIKTA YIKAYINIZ; AĞARTICI KULLANMAYINIZ; za KOSU KURUTULMAZ; NISKA TOČNOST SICAKLIKTA ÜTÜLEYINIZ;

Veličina lutke: 44-46;

Veličina: 1,75 m;

Grudi: 105 cm;

Struka: 80 cm;

Bedra: 115 cm;

Veličina 44: Struk: 104 cm, bokovi: 116 cm;

Veličina 46: Struk: 108 cm, bokovi: 120 cm;

Veličina 48: Struk: 116 cm, bokovi: 124 cm;

VELIČINA 50: Struk: 124 cm, bokovi: 124 cm;

Veličina 52: Struk: 132 cm, bokovi: 126 cm;

Veličina 54: Struk: 136 cm, Bokovi: 126 cm; Model HLAČE veličine-Traper hlače s prorezom Trotter

O tvrtki Hanezza Tvrtka Hanezza ima više od 15 godina iskustva u projektiranju, adaptacija i formiranju najnoviji modni za naše žene "zakrivljenim linijama".U Hanezza prioriteti počinju s klijenta i završava klijenta.Universalhealth, imamo skupinu žena koje vole ići u kupovinu, a mi znamo točno što želi žena u maloprodaji terapija". Kao Hanezza XLL , mi smo mnogo godina radimo na modnim velikih dimenzija.Mi smo, dakle, nešto znamo o stvaranju savršene harmonije. "Moda, Uvijek i za sve".

Često postavljana pitanja i bilješke o Hanezza

Otpremna

1. Vaša rezervacija će biti pripremljen i poslan u roku za dostavu Apartmanipretkovic.com.hr provjerava uplatu.U posebnim slučajevima, ako je neprirodno stanje, to može potrajati nekoliko dana.

2. Šaljemo sve naše proizvode putem CAINIAO.Možete provjeriti približno vrijeme isporuke paketa u vašoj zemlji na našoj karti dostave.

3. Vi ćete dobiti svoj broj za praćenje Cainiao.Možete pratiti svoje upućivanje u bilo koje vrijeme.

4. Molimo vas, da nije bilo troškova dostave, ali naši dragi klijenti su odgovorni za dodatne carinske pristojbe carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.

Dostava :

Možete provjeriti vrijeme isporuke za vaše zemlje na gornjoj karti.Ako vam je potrebna bilo koja druga informacija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati naš tim.

Povrat i zamjenu:

1. Hanezza jamči da su svi proizvodi koje proizvodimo, imaju potpunu kvalitetu, kao što smo i obećali.Naš odjel kontrole kvalitete dvaput provjeriti vaš proizvod, prije nego što šaljemo pošiljke.Nećete dobiti nikakve nedostatke kvalitete.

2. Ako niste zadovoljni narudžbom, iako u njemu nema nikakvih problema sa kvalitetom, možete vratiti robu za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati robu.Međutim, naši dragi klijenti bi trebali biti obaviješteni o tome da su oni odgovorni za sve naknade za otpremu, i rezultat tobom proizvod ne bi trebalo koristiti.

Naši

1. Za nas je vrlo važno podijeliti svoje zadovoljstvo i pozitivnim povratnim informacijama.Molimo vas, ostavite nam svoju pozitivnu ocjenu i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim obućom i usluge.Ako je moguće, vaše fotografije sa svojim novim cipele učinit će nas kao sretni!

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ne ostavljate nam je loše ocjene izravno (vaše loše naši nanijeti nam duboku bol), molimo vas, molimo da nas kontaktirate.Što se tiče vašeg problema, mi ćemo sigurno dati zadovoljavajuće rješenje pa ćemo vas sa 100% zadovoljni.

Kontaktirajte nas

Molimo, kontaktirajte nas, kada ste zadovoljni sa svojim kupnje.Sve e-mailove ili poruke će biti isporučen u roku od 24 sata.

Vodič za kupovinu namirnica za kupce Hanezza

1. Ste narudžbu.Zatim smo primili vašu rezervaciju.

2. Mi ćemo čekati plaćanja, koju će objaviti Apartmanipretkovic.com.hr.

3. Nakon toga mi ćemo pripremiti vašu rezervaciju.

4. Zatim pažljivo smo упакуем vaš nalog na našem lageru.

5. Transportne tvrtka će vašu narudžbu sa našeg skladišta.

6. Oni će završiti teretni postupak i dostaviti ih na brodu

7. To je vrijeme za let 321 u zemlju odredišta

8. U zemlji odredišta održat će se proces carinjenja.

9. Vaša rezervacija će biti usvojen od strane lokalne transportne tvrtke.

10. Konačno, vaš proizvod "Isporučena"...

To je jednostavan proces za vas, da se naši proizvodi Hanezza!

  • brend: Ханецца
  • Materijal: Pamuk, Polyester, Rastezanje i Elastan
  • Ukras: Nema
  • Datum izdavanja: Ljeto 2021
  • Stil Traperica: Heteroseksualnih
  • Vrsta montaže: Redovita
  • dužina: Ankle-Length Pants
  • Tip Zatvaranja: Gumb na ширинке
  • Vrsta Tkanine: Omekšivač
  • Oprati: tamna
  • Dob: U Dobi Od 35-45 Godina
  • Tip proizvoda: Traperice
  • Tip Struka: Visok
  • Podrijetlo: TR(Porijeklo)
  • Paul: Žene
  • Debljina: Redovita

Oznake: veličina 7xl za žene негабаритный, zimske hlače la, veličina 7xl ženski toplinske, ženske hlače s panda, ženske traper hlače, svakodnevne traper hlače, eno crne traperice, zimske hlače lol, nesigurnim hlače, nogavica odijelo s visokim sadnje

  • Selena 1

    2021-10-02

    Traperice su dobre .. Veličine oko 130 ne prilazi apsolutno. Iz nekog razloga sam mislio da je to turski 54. To je sramota... ali to je moja krivica. Na prodavatelja potraživanja ne. prije naručivanja navedite sve trgovine, kontaktirajte nas, daj brzo.