Shop

  • Početna
  • Interni Dogovor
  • Okvir naslona za ruke Za Nissan Ožujak 2010 2011 2012 2013-2016 Kutija Za Pohranu centar automobil S Подстаканником Pepeljara Polaganje Čišćenje Auto-stil
img
img
img
img
img
img

Za Nissan micra/Ožujka naslon za ruku Kutija Auto Centar Kutija Za Pohranu S Подстаканником Pepeljara Polaganje Čišćenje naslon za ruku Okretni Auto-stil

Lice:

1.Naziv proizvodnje:Kutija naslonima za ruke.

2.Применимый automobil : Nissan micra/Ožujak .

3.Materijal:Visokokvalitetna Struktura ABS, S Mekom Na Dodir Presvlake Od Кожзаменителя.

4.Boja:Crna,Siva,Bež.

5. Posebnost: Idealna ukrcaj.Prostran veličina za pohranu, možete jednostavno staviti u njega stvari i sadržavati svoj automobil u redu!

Gornji poklopac se može gurnula naprijed i skrenite u lijevom smjeru, da se bolje držati u ruci.

Zbog različitih rasvjete i različitim zaslonima sive i bež boje, malo se razlikuju od stvarnih objekata.Hvala vam za razumijevanje

Plaćanje I Dostava

-Primamo alipay ,sve glavne kreditne kartice, koji se uzima kroz zaštićenu sustav plaćanja, plaćanje escrow mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe .Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija ,molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.

- Slanje će biti organiziran u roku od 2 radna dana nakon uplate, ako se podaci o kupcu i adresu isporuke će biti potvrđena.Molimo vas, unesite ispravan poštanski broj i važeći broj telefona, kako bi se izbjeglo kašnjenje isporuke.

1) zbog stanja zaliha i razlika u vremenu odlučimo poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

2) Ako kupac treba, za upućivanje je isporučen s određenim putem kurira ili na drugi express-način, molimo da se obratite našim prodavačima, prilagoditi cijenu prije plaćanja.

3) Mala upućivanje u roku od 2,0 kg obično šalje poštom Kina / Hong kong / Singapura, kao što je navedeno ili je dogovoreno od strane klijenta.

4) šaljemo samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

Porez na uvoz

Mi nismo odgovorni za BILO KAKVE poreze na uvoz i carinske pristojbe ili carine kašnjenja.Ako upućivanje će se vratiti nas natrag zbog odbijanja kupca da plati gore navedene naknade, mi NE ćemo poslati paket ponovno, sve dok kupac ne uplati ove naknade i ne će snositi SVE troškove povrata i ponovne šaljete.Kupac može otkazati narudžbu ili zatražiti povrat sredstava na gore navedenih razloga.

Mi ćemo pokušati učiniti sve što možemo kako bi našim kupcima da bi smanjili rizik od plaćanja poreza.Kao što pokazuje naše iskustvo, 90% mogu biti isporučena kupcu, bez plaćanja bilo kakvih poreza, kao što je pokazatelj robe kao uzorak ili poklon, ali još uvijek ćete otkriti da je cijena ispod standarda, čak i ako ste se odlučili za plaćanje carine!

Povrat i jamstvo

Sve proizvode nove izravno iz tvornice.U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 3 dana nakon potpisivanja priznanice.Mi ćemo povrat ili ga zamijeniti.

Kontaktirajte nas u roku od 7 dana nakon primitka, može biti vraćen

Povrat novca u roku od 20 dana nakon primitka može biti zamijenjen.

Vratite ga u roku od 30 dana nakon primitka

Povrat novca u roku od 1 godine od datuma kupnje može biti obnovljena.

Odgovornost za plaćanje poštanskih troškova za vraćanje i otpremu robe natrag do nas leži na vodi.Mi ćemo ga poslati natrag na naš trošak.

Svi povrati mora biti potvrđena našim osobljem na poslije-prodajne usluge, mi ne snosimo odgovornost za bilo povrat uputili bez prethodne najave.

Za povrat robe bez nedostataka naplaćuje se upravna pristojba.

Nudimo dostavnu jamstvo za JEDNU godinu (dodatna oprema nisu uključeni).

Jamstvo će se ukinuti s:

(1) Štete koje su: Prekomjerno trošenje, zagađenja, pogrešne uporabe nepravilne instalacije ili uporabe, nemara, nesretan slučaj.

(2) Sva oštećenja uslijed nepravilnog pakiranja, kada se kupci vraćaju nam robu.

(3) Ako je proizvod rastavljaju ili popravio neovlaštene osobe.

Naši

Zadovoljstvo klijenata je naš krajnji cilj.To je vrlo važno za nas.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam neke povratne informacije od 5 zvjezdica.puno vam hvala

Ako imate problema ili pitanja, molimo, kontaktirajte nas prije nego što otvorite spor ili ostaviti bilo kakve recenzije.

Na sve poruke ili e-mailove će biti odgovoreno u roku od jednog radnog dana .Ako je proizvod oštećen,uništen i ne može se koristiti ispravno,molimo vas, kontaktirajte nas ODMAH, onda ćemo vas vratiti uplatu ili poslati novi, ako želite.

  • Dužina Proizvoda: 35cm
  • Širina elementa: 13cm
  • Naziv modela: Za Nissan March
  • stil vozila: Kutija naslon za Ruku auto
  • Model Automobila: Za Nissan micra/Ožujak
  • автозапчасть: Kutija naslonima Za ruke automobila
  • stil automobila: Kutija Središnjoj Konzoli
  • Auto Oprema: Sjedala nasloni za ruke
  • Tip proizvoda: 200001435, 200001435, 200001435
  • posebne karakteristike: naslon za ruku
  • Instalirati: plug and play u izvornom otvor za šalice
  • Težina Proizvoda: 1.8kg
  • Tip materijala: ABS SA umjetne Kože
  • Visina Proizvoda: 40cm
  • Boja: Crna, siva, Bež
  • Certifikacija Vanjskih Iskusenja: CCC
  • Uključiti: Kutija za naslon za ruku auto/Bag za Pohranu/Držač za Čaše/Pepeljara/Držač telefona

Oznake: divovski medo, полигель, ogrlica od estetske srca