Shop

  • Početna
  • Posuđe za piće
  • 25-250 ml Dvostruka staklena čaša Transparentno lubanju vino mlijeko viski čaj i kava šalicu vode za piće staklo za višekratnu upotrebu alat bar pribor
img
img
img
img
img
img

Dvostruka staklena čaša Transparentno lubanju Crno vino mlijeko viski čaj i kava pića alkoholna pića izolacija Čašu za vodu za višekratnu upotrebu alat bar

Opis:

Tanak crystal prihvaća жуткую 3D-oblik u obliku proširenog lubanje.

25 ml,75 ml,150 ml,250 ml izbor četiri veličine.

Ima visoku mehaničku čvrstoću i temperature toplinskog udara visoke performanse.

Lako se čisti, i nema aftertaste adsorpcija čaj.

On je idealan za tematske zabave, bara, kuće, stranaka i sl.

Odličan dodatak vašem baru ili kuće.

Mogućnosti proizvoda:

Materijal: Staklo

Stil: Lubanju, Kreativni

Kapacitet: 25 ml;75 ml;150 ml;250 ml

Boja: Prozirna

Pogodno za: Vino,pivo,pića,sokova,vode,likera,viski itd

Prigode: Halloween,tematski/momačko putovanje, vjenčanje, ili bar kuća

Pitanja i odgovori

Pitanje:da li Postoji popust pri velikim poslovima?

Odgovor:Ako ste stavili smo veliki nalog u određenom vremenskom razdoblju, poslat ćemo vam robu zajedno i da vam omogući popust.

Pitanje:Podržavate li druge mogućnosti za isporuku?

A:Da, mi pružamo China Post Obični mali paket Plus, Cainiao Суперэкономичный, ePacket, Standardnu isporuku Apartmanipretkovic.com.hr i registriranoj zračne pošte China Post

Pitanje:da li Sve fotografije pravi?

Odgovor:Naravno, sve naše slike na 100% izrađeni našim fotografima

Pitanje:Podržavate li isporuku robe?

Odgovor:Da, mi podržavamo isporuku robe.Vi samo trebate potvrditi informacije

Pitanje:Zašto logistika ide tako sporo?

Odgovor:U stvari, to nije tako brzo kao što su DHL, FedEx, jer svi naši proizvodi imaju nisku maržu i besplatnu uslugu isporuke za većinu zemalja, što je, iskreno govoreći, je gubitak za neke zemlje, ali vjerujem da logistika nije sporo i može pratiti gdje se informacija dolazi.

otpremna

1. Nakon vaše uplate, zbog situacije s inventarom i na vremensku razliku, mi smo odlučili poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku, mi smo temeljito pripremiti robu za vas otprilike za 1-5 dana.Općenito govoreći, rok isporuke je oko između 5-60 dana, a za brodove iz udaljenih ili nerazvijenih zemalja čak i više.

2.Šaljemo robu samo na подтвержденному adresi rezervacije.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Tranzit vrijeme usluge dostupan je prijevoznik, osim vikendom i blagdanom.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u praznicima.

4. Informacije o praćenju će se postaviti u roku od 2-5 dana nakon isporuke (neke besplatne usluge logistike ne sadrže informacije o praćenju).Ako još niste dobili proizvod, kada datum isporuke dolazi na kraju, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi produžili za vas datum isporuke.

5.Ako ne primite robu u roku od 60 dana nakon plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

Povrati

1.Nakon prijema robe, ako naiđete na bilo kakve probleme uz proizvod, molimo vas, odmah nam se obratite i dostavite nam dovoljno dokaza. (savjet: kada otvorite pakiranje zapišite ispis video.) Ako je proizvod stvarno oštećen, molimo vas, napravite fotografiju i pošaljite na naš e-mail ili online chat-u da nas kontaktirate.Mi ćemo vam pružiti rješenja ili naknadu.

2. Imate 7 dana da nam se obratite i vratite proizvod kroz 15 dana nakon primitka.Ako imate robu za više od 7 dana, možete razmotriti mogućnost njegove uporabe, a mi ne ćemo povrat novca ili zamjenu.

3. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

4. Nakon primitka izvornog stanja i pakiranje vratio vama robe sa svim komponentama i dodacima ćemo vas vratiti puni iznos kupnje.

5. Ako se roba stiže do vas doma, a vi ga ne podići, on će biti vraćen nam.Nakon primitka proizvoda, mi ćemo vam vratiti ili перешлем vam e-pošte u skladu sa zahtjevom (vi ćete biti odgovorni za povrat i naknadu za slanje).

Naši

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima, mi ćemo biti zahvalni za svoj hotel s pet zvjezdica savjet.Dat ćemo vam istu pet zvjezdica savjet.Ali, ako imate bilo kakvih problema sa isporučenim proizvodom željeli smo da ste kontaktirali s nama prije nego što ostavite komentar.Mi ćemo vam dati nekoliko izvrsnih rješenja.

2. Mi održavamo visoke standarde odlične kvalitete i nastojimo postići 100% zadovoljstva kupaca!Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas prvo nas kontaktirajte!Prije nego što tražit ćemo od vas da nam neutralne ili negativne povratne informacije, molimo kontaktirajte nas.Možemo vam pružiti nekoliko izvrsnih rješenja za poboljšanje vašeg zadovoljstva.Molimo vas, povjerenje nam je riješiti ovaj problem na zadovoljavajući način.

3.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.Uživajte u kupovinu.

  • Mjesto podrijetla: Kina
  • Pogodan za: Crno vino mlijeko viski čaj i kava pića alkoholna pića
  • Nanesite na: Obiteljska stranka bar restoran na otvorenom
  • Vrsta Posuđa za piće: Staklo
  • Identitet: CE / EZ
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Boja: Prozirna
  • Oblik: Cijele
  • Vrsta Stakla: Рюмка
  • Broj: 1
  • broj modela: Dvostruki prozirne čaše-01
  • Materijal: Staklo
  • Lice: Eko-Friendly, Запасенный
  • funkcija 1: Dvokatnica staklo
  • soba: 1 kom.
  • brend: micnkc
  • Kapacitet: 25/75/150/250 ml
  • funkcija 2: Izolirani staklo

Oznake: пробковая kuhinja, v šalice, жестяная kava bubalo, čaša je od likra, lubanja sunčano, veliki pehar starbucks, čašu za mliječne koktel čašu, glamurozno čašu za vino, staklo prtljažnika, nesigurnim hlače

  • Raideon Glaive

    2021-11-11

    Red je došao kroz 2 tjedna. Odličan рюмачки. Imajte na umu, da u njima nema dno, staklo se oslanja na okruglu stranu

  • Hswirnoff

    2021-11-20

    Kao na slici, lijepa I ljepše nego što možete zamisliti, super preporučujem

  • Rachel Zientek

    2021-08-05

    Vrlo vrlo brzo došlo! Sve je super