Shop

  • Početna
  • Rezervni dijelovi za bicikle
  • HASSNS Mtb Olovke Pljuska Olovke Za Brdski biciklizam Poklopca Za Upravljač Bicikla Biciklističke Crijeva BMX Ergonomska Ručka s Bravom na Kraju Nožice
img
img
img
img
img
img

HASSNS Mtb Olovke Pljuska Olovke Za Brdski biciklizam Poklopca Za Upravljač Bicikla Biciklističke Crijeva BMX Ergonomska Ručka s Bravom na Kraju Nožice

Marka: HASSNS

Težina: oko 82 g par

Dužina: oko 13 cm

Vanjski promjer: Cca 30 mm

Unutarnji promjer: 22,2 mm

Materijal: PU+PVC+Aluminijska legura

◆Ako ste zadovoljni, molimo vas, opišite пятизвездочную pohvale★★★★★Promovirajte i održavajte naš shop, radujemo se susretu s vama, mi ćemo iskreno vam poslužiti i da vam omogući ugodno iskustvo iz kupovine.

O isporuci

-Obično šaljemo pošiljke za vas u roku od 1 radnog dana, međutim, ako postoji velika akcija Apartmanipretkovic.com.hr ili kineski blagdan, upućivanje mogao biti odgođen.

-Prilikom slanja malih paketa, koji ne prelazi 2 kg, pod normalnim okolnostima, cijene se naplaćivati neće biti, ali ako se odlučite za isporuku, pod normalnim okolnostima će se primijeniti naknade.

-Prije nego što šaljemo robu, ako želite promijeniti podatke o narudžbi, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme, informacija o pakiranju se neće mijenjati nakon što šaljemo robu.

O boji i težini

Za različite serije proizvoda masa proizvoda može se malo razlikovati i boja koji vidite na različitim zaslonima, također se može razlikovati.Ako vas smeta težina i boja, molimo, kontaktirajte nas za potvrdu prije kupnje.

O Usluzi

Mi nastojimo pružiti vam najbolji shopping iskustvo, stoga, ako imate bilo kakvih problema u procesu kupnje, molimo vas, kontaktirajte nas.Loš savjet ne može riješiti bez problema, ali možemo, dakle, molimo, kontaktirajte nas prije nego što ostavite komentar, a mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.

  • Materijal: Aluminijska Legura+Koža
  • Dužina (cm): 13 cm
  • Širina(cm): 2,2 cm
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Oznake: kako završava евангелион, visokokvalitetna led traka, kraj м77, čelični klin za uzemljenje, ručica za prebacivanje 11s, slr96 prekidač sunrace, viseći svijećnjak visoke klase