Shop

img
img
img
img
img
img

Što je u kutiji 2 slušalice Bose QuietComfort® (opskrbljena srednjih savjete za uši) Torbica za punjenje Male i velike stopice za uši USB C (od A do C) kabel za punjenje u automobilu (12 inča) Kratki vodič za rad List sigurnost

SVIJET NESTAJE.TVOJA GLAZBA SJAJI.

Najbolji zvuk počinje s najboljim tišine.To je razlog zašto ti je ljubak nove bežične slušalice su razvijeni koristeći prodor akustične inovacija i samog učinkovito u svijetu buke.

Zajedno oni stvaraju jasan, čist zvuk i bogat, dubok bas na postelji virtualne tišine — tako da možete čuti sve vrste dijelova, koji se obično gubi, na primjer, disanje pjevač između riječi ili klik prstiju iz dubine publike.

Zapravo, mi vjerujemo da nećete dobiti više ugodno slušanje od bilo koje druge bežične slušalice, bilo da je to glazba, podcast, video ili poziva.

AKUSTIČKI BUKE BOSE™ najuspješnije u svijetu slušalice sa redukcijom šuma

Koristeći kombinaciju patentiranih inovacija u području aktivne i pasivne buke, slušalice Bose QuietComfort® posjeduju sve karakteristike buke naših najboljih slušalica-umetaka — od kompaktnih, uistinu bežičnu naglavnu slušalicu.AKTIVNO PONIŠTAVANJE ŠUMA

Unutarnji i vanjski mikrofoni prate zvukovi u vašem okruženju i u vašem слуховом proći i — za udio milisekundi — daju suprotan signal, kako bi se uklonili neželjene buke.Sve što je ostalo, - to je ono što želiš čuti.PASIVNO SMANJENJE BUKE

Soft uho mlaznica dizajniran tako da u potpunosti odgovaraju konturama vaše uho, stvarajući soft pečat.Od герметичнее pečat, manje vanjske buke prodire unutra i više možete uživati u svojim sadržajem.Dobra tisak je također presudna je za dubokih niskih nota, jer oni pridaju više efekta i emocija svoju glazbu i video.

Prilagodite svoje iskustvo slušanja uz pomoć prilagođenog buke

Virtualna tišina odličan za slušanje glazbe, ali postoje trenuci kada vam je potrebno čuti vanjski svijet.Kao da ideš na prometnoj ulici.Ili slušati oglas o slijetanju.Znajući da su različite situacije zahtijevaju različite razine svijesti, slušalice Bose QuietComfort® je jedinstven omogućuju vam da odaberete svoj doživljaj slušanja.To vam omogućuje da u potpunosti eliminirati ometajućih faktora, smanjivanje buke ili nešto srednje.

Za brze pozive, odaberite opciju potpunu transparentnost.Ova praktična funkcija stvara dojam da se uopće ne nosite slušalice — idealno za narudžbu kave ili mali razgovor s kolegama.

PRIZNATA, REALISTIČAN ZVUK Mi vjerujemo da vi ne ćete više zvuče bežične slušalice

Akustična pakiranje unutar ovih slušalica u stanju stvoriti duboke niske tonove i uzbudljiv, realističan zvuk, bez obzira koliko glasno (ili lagano) vam se sviđa slušati.

I to je veliko dostignuće.Jer, kada se smanjuje jačinu zvuka u većini slušalice, bas ima tendenciju da bledi, ostavljajući svoju glazbu звучащей kutiji i malo.Odlučili smo se za ovaj problem uz pomoć naše tehnologije aktivnog eq, optimiziran za volumen.Ova inovacija automatski povećava padove i uspone, dakle, glazba, video i glasove koje vi slušate, ostaju stalno u ravnoteži čak i pri promjeni zvuka.

SIGURAN I UDOBAN SLUŠALICE Kreću onako kako vi želite.Oni nigdje neće nestati.

Naši inženjeri prvi put primijenili patentirao tehnologiju nastavaka za uši, koja se nalazi u osnovi ove slušalice, skoro deset godina, i od tada se razvijaju inovacije.

Zahvaljujući našem novi dizajn vrha StayHear® Max je svaka površina koja se tiče vašeg uha, izrađena od mekog silikona, a ne od čvrste plastike, tako da slušalice dovoljno udobna za nošenje tijekom cijelog dana.

JASNE POZIVE Ljudi će čuti tvoj glas, a ne zujati oko vas

U desnoj slušalici posebno dizajniran микрофонная rešetka hvata zvuk vašeg glasa, odbacivanje većinu buke oko sebe.Kao rezultat toga, bez obzira na to, nazovite vi ili koristite svoj virtualni asistent, u centru pažnje se nalazi vaš glas.

JEDNOSTAVAN zaslon osjetljiv na DODIR za UPRAVLJANJE Vašim omiljenim funkcijama.Imate pri ruci.

Umjesto gumba te prave bežične slušalice su opremljene sa intuitivnim sučeljem osjetljivim na dodir.To vam omogućuje da upravljate svojim sadržajem kroz niz jednostavnih gesti.

OTPORAN je NA ZNOJ I ATMOSFERSKE uvjete U svom elementu.U svakom elementu.

Slobodno ih možete koristiti tijekom vježbanja.To je u redu-ih nositi po kiši, snijegu, mokrim snijegom ili kišom.Ove slušalice s ocjenom IPX4 će samo nastaviti reproducirati izuzetan sondiranje glazbu.

TRAJANJE BATERIJE

Do 6 sati безостановочной radosti

Slušalice Bose QuietComfort® pružaju do 6 sati trajanja baterije pri punjenju.

Do 12 sati više vremena reprodukcije za punjenje s antenskim torbicom

Dobiti dvije dodatne punih punjenja, čuvajući slušalice u džepu za bežično punjenje.

15 minuta = 2 sata

Potpuno je srušio?Brzi 15-ak minuta punjenje će vam dati do 2 sata samostalnog rada.

  • Konektori: Nema
  • Stil: U uho
  • Je li bežična: DA
  • Vodootporan: DA
  • Aktivno Poništavanje Šuma: DA
  • Popis paketa: Torbica za punjenje
  • Program podrške: DA
  • Princip вокализма: Dinamički
  • broj modela: Slušalice Bose QuietComfort
  • Identitet: CE
  • Funkcija: Za Mobilni Telefon, HiFi Slušalice, Sport
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Karakteristike: S Mikrofonom, Otkazivanje Aktivno Buke, Podrška Za Apple Siri
  • brend: Bose
  • Podrška Za Memorijske Kartice: No
  • Kontrola Jačine Zvuka: DA
  • Kodeka: Apt-X
  • Način punjenja: Torbica za punjenje
  • Tip Bežične komunikacije: блютус
  • S Mikrofonom: DA
  • Informativni materijal: Bežični
  • Gumb Za Upravljanje: DA

Oznake: mama mačka, bodovi airpods pro, bosne airpods, rezervni dijelovi infinix, detalji bose, slušalice bluetooth platronic, spool baseus, nesigurnim hlače, zvučnik bluetooth alto, cvijeće huawei