Shop

img
img
img
img
img
img

Karakteristike:

100% potpuno novi i high-end brand

Glatko pisati: Ova teleskopska kemijska olovka s oštricom 1,0 mm, i ručka teleskopska, samo vi možete kliknuti na gornji dio, metalni tanki savjet može biti izvađen, a zatim možete nacrtati odgovarajući crne ili crvene linije na papiru, vrlo glatko pisati.

Izdržljiv materijal: Kućište kemijske olovke je izrađena od kvalitetne plastike koja osigurava glatko i ugodan osjećaj dodira.

Gdje koristiti: možete koristiti olovku za crtanje linija, pisanje riječi i crtanje, vrlo je pogodan za ured, kuće i škole, također može izvoditi kao poklon, da to podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji.

Različite boje ljuske: Kemijska olovka ima lijepe boje ljuske za olovke i crtani pas za ukras, svijetle boje će vam donijeti dobro raspoloženje prilikom pisanja.

Kemijska olovka 2 u 1: Crna i crvena boja tinte u kemijsku olovku s 1 бочонком da ste mogli mijenjati ih po volji.On je dobar za isticanje ili kodiranje boja ključnih točaka u tekstu ili u obavljanju zadaća.

paket uključuje:

1 Kom Uvlačenje Kemijska Olovka

Tehničke karakteristike:

Materijal: Plastika

Dužina tela Olovke: Pribl. 140 mm/5,51 U.

Boja slova: Crna i crvena

Struktura: Potisna Ploča Tip

Boja: Bijelo-Plave, Bijelo-Smeđa, Plavo-Zelena, Plavo-Sivi, Belo-Roza, Bijelo-Žuta

napomena:

1.Molim vas, dopustite pogreške 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati 0,75 stvarnih boja proizvoda.

  • Vrsta tinte гелевой olovke: Gel-Tinte
  • Materijal: Plastika
  • brend: Баоэр
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Vrsta: Гелевая Ručka
  • Iskoristite: Ručka za urede i škole

Oznake: гелевая ručka lego, olovke рачи, гелевая ručka phantaci, boja metalik crvena ručka, loptu olovke za mus, car yuyu dragi pas, olovke za djevojčice fim, баоэр mali, гелевая ručka dorado, jednostavna teleskopska ručka