Shop

  • Početna
  • Alati
  • VEVOR 4KOM 33-inčni Plastični Satna Linija za Kontrolu Gužve Crvena i Bijela Zaštitna Barijera s Kruga Sigurnosti za Parkiranje gradilišta
img
img
img
img
img
img

Opis proizvoda 4kom Plastični stalak 33" x 11"

Plastični stalak je izrađen od novih materijala, s česticama PE, koji je više stabilna i izdržljiva.To se može primijeniti u različitim prostorima zahvaljujući jednostavnosti montaže i demontaže, kao što je pristupna cesta, garaža, parking, gradilište, dizalo, itd.

Materijal PE Savršen Dizajn Čvrst Temelj Visine 33 Cm Izdržljiva Oprema i Alati, Plaćajte Manje

VEVOR-vodeći brand specijaliziran za opremu i instrumente.Zajedno s tisućama motiviranih zaposlenika, VEVOR nastoji pružiti našim klijentima sofisticiranu opremu i alate po nevjerojatno niskim cijenama.Danas proizvodi VEVOR prodao u više od 200 zemalja i regija s više od 10 milijuna članova iz cijelog svijeta.Zašto Ste odabrali ВЕВОРА?Visoka Kvaliteta Nevjerojatno Niske Cijene, Brza i Sigurna Dostava 30-Dnevni Besplatni Povrat 24/7 Pažljiv Usluga Ključne Značajke

Plastičnu materijal

Ovaj plastični stalak je izrađen od poboljšane polietilena sa ukrajincima, koji je teško hrđa, истирается i krivulje prema.On ima različite bijele i crvene boje, koje su odlični za prevenciju i nije tako lako nestati.

Jednostavna Montaža

Komponente stalak se sastoji samo od četiri dijela.Jedan kit para ima 4 kruga duljine 4,5 m; možete podesiti duljinu lanca u skladu s različitim zahtjevima, i svaki dio para je opremljen sa jednom kapicom.

Ručke Za Nošenje Omogućuju Lak

Stalak vrlo lako rastaviti, pa ga možete podijeliti na mnogo malih dijelova za pohranu.Težina вакантного posta je samo 0,5 kg, tako da je prikladan za premještanje ili prenijeti.

Čvrsto Postolje

Možete ga napuniti vodom ili pijeskom u temelju, što će stalak čvršće.Nakon što ispunite punila u dnu težina stalak može biti gotovo 3 kilograma U tom slučaju je dovoljno stabilno da stoje, a ne padati.

33 Inča U Visinu

Ukupna visina stupa je 33 cm, to čini stalak veću vidljivost nego male kukova, a to je više udoban za upravljanje prometom.Promjer razlog je 11 cm, što u velikoj mjeri povećava njegov kapacitet.

Široka Primjena

Stalak ima različite vanjske ili unutarnje primjene, koja se može primijeniti, kao i kontrola pristupa, nadzora gužve na cestama barijera, podizanje barijera za garaže, parkirališta, pristupne staze, gradilišta, dizala i sl.

Tehničke karakteristike

Model: VV-PS-W4148 Materijal : Plastična plastika Boja: Crvena i bijela Single težina: 1 eur / 0,5 kg Ukupna visina: 33 cm / 84 cm Veličina baze: 11 cm / 28 cm x 11 cm / 28 cm Dužina lanca: 4,5 ft / 1,4 m Broj zvučnika: 4 kom. Sadržaj pakiranja

4 x Stupova 4 x Lanaca

Tehničke karakteristike Model: VV-PS-W11008 Materijal: Plastična plastika Boja: Crvena i bijela Single težina: 1 eur / 0,5 kg Ukupna visina: 33 cm / 84 cm Veličina baze: 11 cm / 28 cm x 11 cm / 28 cm Dužina lanca: 32 stope / 10 m Broj zvučnika: 4 kom.

Sadržaj paketa 4 x Poruke 1 x Krug

Značajke i dogovor

【MATERIJAL PE】- Naš stalak je izrađen od visoko-kvalitetne plastike polietilen, koji se lako blijedi.On može raditi u različitim složenim uvjetima. 【SAVRŠEN DIZAJN】- On je vrlo svestran u postavljanju i skidanju, a prikladan premjestiti, prijenos ili pohranu zbog svoje male težine. 【TRAJAN TEMELJ】- Na temelju ima ulaz i izlaz.Možete koristiti vodu ili pijesak, da ga ispunite.Nakon što je na pijedestal će biti završen, to može biti više održiv. 【VISINA 33 CM】- On ima pravo dimenzije 33 cm u visinu i upadljiva boja u bijeloj i crvenoj boji, koji se može koristiti za unutarnje ili vanjske zone. 【ŠIROKU PRIMJENU】- Satna može raditi kao ograničavanja kretanja ili barijeru, koristi za upravljanje prometom ili upozorenja na pristupnu stazu, garaža, vratima itd.

  • brend: ВЕВОР
  • Ukupna Visina: 33 cm / 84 cm
  • Vrsta: Drugo
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Count Stupaca: 4 kom.
  • single težina: 1 eur / 0,5 kg
  • Materijal: Plastične vrećice plastike
  • Boja: Crvena i Bijela
  • Dužina kruga: 4,5 m (1,4 m) / 32 ft (10 m)

Oznake: r tv box pro za Android, diy e-mail i2c, hidraulični bageri rc volvo, moderni alati, električni alati ni, nesigurnim hlače, auto alat elantra, plastificiranje vevor, kutna brusilica, червячная stroj