Shop

  • Početna
  • popusti
  • 3 kom. High-end Žični Mikrofon SM58LC Profesionalni Legendarni SM 58 Dinamičan Ručni Mikrofon Za Live Vokal Студийное Umjetničko Karaoke
img
img
img
img
img
img

probati to.Koristite To.Ovo Će Ti Se Svidjeti!Već ste vidjeli ovaj mikrofon prije, zar ne?To je zato što mikrofon je posvuda — na pozornicama diljem svijeta, na televiziji, u studiju i na modnim pistama.Dakle, imaš jedan?Ako ne, onda vam je potrebna!Vam se sviđa kako zvuči mikrofon tijekom live vokal, i njegova legendarna reputacija pouzdanost sasvim заслужена.Stavite ovaj mikrofon za vokal na pozornici ili u studiju, i odmah ćete vjerovati.Čak možete ga koristiti na uređajima, zbog svoje guste shemi кардиоидного hvatanje i širokom rasponu frekvencija.Najbolje od svega je, što vam se svidi cijena.Nećete naći bolji mikrofon — ili bolji posao!Profesionalni U Području Vokal, Back-Vokal, Ruž Za Harmonici.Žični Vokalni Scenic Karaoke-Prijenosni Dinamički Mikrofon.Veliko paket uključuje: 3 x Mikrofon 3 x Držač mikrofona 3 x Vodič za korisnike 3 x Kožna torba 3 x Pakiranje kutija.

Izložba Proizvoda:

Naš stručnjak i usluga: Većina naših proizvoda dolaze od velike tvornice profesionalni izvoz, svi naši proizvodi su pažljivo odabrani, na slikama su prikazani ovi proizvodi su visoke kvalitete, moderan stil, iako oni i ne po najnižoj cijeni,molimo vas, vjerujte mi da ćete dobiti ono što ste platili!Mi smo grupa mladih парнеров, nadam se da će svaki kupac biti u mogućnosti da postanete naš partner, naravno, nakon što kupite kod nas proizvode, vjerujemo da ćete i vi postati našim prijateljima i podržite nas.Plaćanje: · Za sigurnost oba računa uzimamo posredništvo,kreditnu karticu. · Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe. · Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.Dostava: · jamčimo za slanje u roku od 5 dana nakon potvrde plaćanja (osim praznikom). · U vezi s prilagodbom mail politike Rusije, nadam se da je kupac iz Rusije nam pružiti puni naziv za slanje paketa. · Nakon što je isplata primljena, molimo vas da omogućite slanje narudžbe. · Dostava u svoju zemlju može potrajati od 5 do 25 radnih dana nakon slanja narudžbe. · Ponekad roba će se otezati do neočekivanog razloga. · Molimo kontaktirajte nas ako niste primili paket više od 30 radnih dana, osim vikendom i blagdanom. · Mi ne ćemo odgovoriti na poruku e-pošte za praćenje unutar prvih 10 dana nakon završetka plaćanja. · Molimo vas da shvatite da je većina kašnjenja međunarodne isporuke-to je poštanski odgode, o kojima mi ne znamo, dok se vi ne javite nam preko 3 DANA .

Zemlja

Rukovanje Vrijeme

na EMS

avionom Pošte Kine

DHL

na UPS

SAD

5 dana

5-8 dana

15-25дней

2-5дней

2-5дней

Europa

5 dana

5-8 dana

25-30 dana

2-5дней

Azija

5 dana

3-5дней

20-30 dana

2-5дней

Ostale(Na Primjer, Brazil, Rusija, Italija...)

5 dana

5-15дней

30-45 dana

· Brza dostava EMS obično traje 3-8 radnih dana, ovisno o državi isporuke.Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih problema, za koji je odgovoran za isporuku usluga.Sve uvozne pristojbe ili naknade su odgovornost kupca. · Rok isporuke je cca. od 7 do 20 radnih dana (osim subote i nedjelje, praznici) u većini odredišta SAD/Uk/AU . · Molimo kontaktirajte nas ako niste dobili u roku od 4 tjedana, možemo riješiti ovaj problem u vrlo kratkom roku. · Da bi se osigurala sigurnost proizvoda preporuča osiguranje. · Svi naši proizvodi biti poslani na veliko adresa Alibi kupca, molimo potvrdite svoju adresu na Alibi, prije nego se kladiti.Molimo vas da adresu za dostavu ispravna.Mi nismo odgovorni za bilo kakve pogrešne ili neisporučeno adrese.Povratne informacije: · Ako vam se sviđa moj robe, molim vas, ostavite mi dobar savjet. · Vaše akciju pomoći će nam ponuditi naše mlijeko i kruh.Ja ću učiniti isto za tebe. · Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve negativne ili neutralne naši. · Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.Povratak: · Ako je proizvod neispravan, molimo vas da nam u roku od 3 dana od dana isporuke. · Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda. · No, troškovi dostave i osiguranje su bespovratna. · Roba se vraća nakon 7 dana isporuke podliježu popravak samo u slučaju, ako su oni bili vraćeni. · Kupac je odgovoran za sve nastale troškove dostave.Kontakt: · Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 24 sata. · Ako niste dobili naš odgovor, molimo vas, ljubazno, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku . · Ako ste pišite nam i ne čujete odgovor, molim vas, napišite još jednom kroz sustav Alibi, jer ponekad na našim poslužiteljima nastaju pogreške.

  • Stil: Ručni Mikrofon
  • Identitet: Nema
  • Polarne uzoraka: Кардиоидный
  • Iskoristite: Mikrofon za Karaoke
  • Informativni materijal: Žičano
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Otvor blende: mali
  • Vrsta skupa: Jedan Mikrofon
  • Pretvarač: Dinamički Mikrofon
  • broj modela: 3pcs Žični mikrofon
  • Paket: DA
  • brend: zmvp

Oznake: mikrofon dinamički bijela, stranica 58 mikrofon, mikrofon shura sm 58, mikrofon dm 58, led mgub 58, шур betta 58 mikrofon, mikrofon es 58, bežični sm 58, pribor shure sm 57, antena 58 cm rpa

  • Ufeofanq Tru0886v

    2021-09-07

    Vrlo dobar, brza dostava dobre kvalitete. Svakako ću kupiti još jednom i čvrsto preporučujem vam da kupite kod ovog prodavca.

  • Wprokopets

    2021-12-02

    Robe dobivene 28-11-21, redovito su prisutni u vašem prisustvu u tijeku razmatranja i testiranja

  • Bobanlojpur

    2021-09-21

    Sve je u redu, preporučujem!!!