Shop

  • Početna
  • popusti
  • Set za čišćenje kožnih oznaka Za uklanjanje bradavica na koži Микрополосные Oznake za madeža na koži Alat za uklanjanje žuljeva Pazuha Ravne bradavice Čišćenje trake Zakrpe
img
img
img
img
img
img

Set za čišćenje kožnih oznaka Za uklanjanje bradavica na koži Микрополосные Oznake za madeža na koži Alat za uklanjanje žuljeva Pazuha Ravne bradavice Čišćenje trake Zakrpe

Glavne točke: 1, Brzo i sigurno: Naša uređaj za čišćenje kožnih oznaka je inovativan dizajn koji se može brzo i sigurno očistiti dijelove kože oznaku.

2 Princip rada: To очистительное uređaj radi zaustavljanja prokrvljenost kožnih oznaka, kože, oznaka će biti očišćen u roku od nekoliko dana.

3、Način uporabe: Stavite konus na vrhu oznake kože, snažno gurnite na pročišćivač da otuđiti trake od oznake kože.

4,Pogodno za: Čistač za mikro-oznake kože može se koristiti na svim oznakama kože, od malih do srednje veličine, najšira strana iznosi 2 mm-8 mm. Ako je oznaka kože manje od 2 mm, narukvica ne može zadržati oznaku kože čvrsto.

5、je Namijenjen za: Set za čišćenje kožnih oznaka dizajniran za kožne oznaka na licu i tijelu, ali ne preporučujemo da ga koristite oko osjetljivom području oko očiju.

proizvod otpremnica:

2 komada * Konusni kvačilo

10шт * Čišćenje list

20шт * 2-4 mm Gumena prsten

20шт * 4-8 mm Gumena prsten

1pc * Popravak naljepnice

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija u iznosu od proizvoda.

1. O Komentar:

1.1 Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

1.2 Povratne informacije je vrlo važno za NAS, tako da, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, prije nego što daju nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem i pružiti bolju uslugu klijentima.

1.3 Je nemoguće riješiti, ako ne znamo o njima! 2. Koje su pristupačne načine plaćanja?

2.1 primamo Alipay, West Union, TT.Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz zaštićenu sustav polog plaćanja.

2.2 Napomena: Ostali podaci o naplati NA ovom linku: https://service.Apartmanipretkovic.com.hr/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

2.4 Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana. 3. O isporuci:

3.1 DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO),Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3.2 šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

3.3 Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

3.4 TRANZIT VRIJEME USLUGE vam daje prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

3.5 Ako niste dobili svoj teret tijekom tog razdoblja ?molimo, kontaktirajte nas odmah.Kontaktirat ćemo prijevoznička tvrtka u što kraćem roku i odgovoriti vam.

3.6 zbog stanja zaliha i razlika u vremenu odlučimo poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

3.7 Prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, kupac je odgovoran za to.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

3.8 RS. kupac, molimo dostavite CPF ili CNPJ, od vas će biti bolje da ga što je prije moguće.hvala 4. Povratak i povrat:

4.1 imate 7 dana da nas kontaktirate, i 30 dana, da će ga vratiti nakon primitka.Ako ste продержите ga više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a MI NE ćemo IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.

4.2 Iznimka se NE DOGAĐA!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

4.3 Sve vraćena roba MORA BITI u originalnoj ambalaži, i TREBALI bi nam DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak.

4.4 Mi ćemo VAM povrat novca u PUNOM IZNOSU DOBITNE OKLADE pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima, svjetlima u set, NAKON što je Kupac i Prodavatelj poništava transakciju sa Apartmanipretkovic.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4.5 uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako se roba(ova) ne odgovara рекламируемому.

  • brend: попфил
  • broj modela: Set Za uklanjanje Bradavica sa mikro-Oznakom na Koži
  • Veličina: as details
  • Proizvodni proces: Stroj Je Izrađen
  • Mjesto podrijetla: cn
  • Vrsta: sredstvo za uklanjanje akni
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Izvor Napajanja: Nema Struje
  • Certifikat Kvalitete Robe: ce
  • Materijal: Plastika
  • Funkcija: Uklanjanje Mrlja

Oznake: sredstvo za uklanjanje dlaka, dlake njegu kože, liposukcija crna glava, sredstvo za uklanjanje akni fac, nadkoljenice mladež, plazma magnet, oprema za nakit alata iz umjetničke smole, kubni pseću žeton, sredstvo za uklanjanje akni, usluga čišćenja čarapa, sredstvo za uklanjanje akni široko

  • Gtnhjdbx80

    2021-10-17

    Hvala! Roba je stigla.

  • Pome1544

    2022-01-14

    Potpuno nevjerojatna stvar, ako je došlo do veličine madeža, onda kroz tjedan, 10 dana madež suši i padne, žao mi je što sam našao

  • Delegat L

    2021-11-06

    Аррив nije koristio