Shop

img
img
img
img
img
img

Mehanička Igraća Tipkovnica , Aluminijska Prozračna Svjetla Vodootporan Igraća Tipkovnica S Držačem Mobilnog Telefona

Tehničke karakteristike:

Pozicioniranje proizvoda: Gaming tipkovnica

Tip: Žični

Priključak: Kabel

Sučelje: USB

Osvjetljenje: Boja Prozračna Svjetla

Podešavanje pozadinskog osvjetljenja: Visoka, Srednja, Niska svjetlinu

Broj Tipki: 104

Prekidač znakova: Vodljivi film Premještanje ključa: 3,6 mm

Dužina kabla: 1,8 m

Vijek Trajanja Ključa: 10 Milijuna Puta

Radni napon: 5 v

Radna struja: 100 ma

Veličina: 490x255x40 mm/19.21x10.03x1.57 cm

Karakteristike:

1. Dizajn Mehaničkih Vratila Hyun, Цинцуй Glasan Zvuk Udarca, Jasan Osjećaj Povratne Informacije, Jak Osjećaj Dva Koraka Tela Mehaničke Osovine, Ravno Gore I Dolje Kada Je Udario, Nema Smisla U Prethodnom Stavku, Unesenom Za Popunjavanje Praznina U Cjelini, Gotovo Se Nikad Ne Koristi Tipka Na Jedan Dodir

2.Tipke S Dvostrukim Ubrizgavanjem ABS , Dizajniran Za Konfiguraciju Šok Igrača Visoke Čvrstoće, u dvije boje Poklopac Za Injekcije, Obrada Sirovina Od Polimera ABS, Деликатное Dodir, Udobna, Meka I Ujednačena Svjetlosti, Drugačiji Od Običnih Stražnjeg Poklopca Za Lasersko Graviranje, Ne Blijedi Izdržljiv

3. Cijela Aluminijska Ploča, Čvrsta, Otporna Teška, Текстурная Tekstura, Još Više Istaknuta I Korištenje Više Teških Konstruktivan Dizajna, Tako Da Je Upravljanje Glatka I Snažan, Krivulja Brzina Poklopca, Radi I Упорядоченная, Pogodna Za Ručno Tipa, Radi Glatko!

4. Dodajte Inovativnu Odvojiv Odmorište Za Dlanove, Oblikovan Kako Bi Se Omogućilo Igračima Da U Žestokim Konkurentske Igre Lako Pobijediti, Praktičan Telefon S Dizajnom Stenta, Hands-Free, Od Ribe I Šapa Medvjeda Može Imati I Jedno I Drugo!

U Isporuku Je Uključeno:

1 x Tipkovnica

1) primamo Alipay, West Union, TT.Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz zaštićenu sustav polog plaćanja.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 15 dana od dana narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim pričekajte nekoliko minuta i ponovno uplate trebao bi biti dovršen u roku od 15 dana.

{инфомодуль}

Roba se šalje u roku od 5 radnih dana nakon potpune uplate.Ako ne možete dobiti svoju robu na vrijeme,molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo provjeriti i utvrditi je li to za vas u skoroj budućnosti.Mi ćemo odgovoriti na vašu e-poštu u roku od 24 sata, kao i obično.ponekad je mali zastoj zbog vikenda ili državnih praznika.Ako ne možete dobiti naš mail u roku od 48 sati,molimo vas, provjerite svoje spam ili nas kontaktirajte na drugu adresu e-pošte.

Povratak:

Ako se roba DOA(umro po dolasku),kupci mogu ga vratiti u roku od 14 dana,mi ćemo zamijeniti ga novim roba nakon primitka robe DOA.Molimo kontaktirajte nas prije nego poslati proizvod nazad

Garancija:

Cijeli proizvod dolazi s osnovnim garanciju prodavača na 3 mjeseca,ako je proizvod neispravan u roku od 3 mjeseca,mi ćemo zamijeniti s dodatnim punjačem(uključujući troškove dostave)Nakon primitka defektni proizvod.

Ako je proizvod neispravan kroz 3 mjeseca,kupci i dalje mogu ga poslati natrag,mi ćemo doći u kontakt s dobavljačima ili proizvođač da jamstvo.Kupcima možda ćete morati platiti troškove dostave Za ponovno slanje zamijenjenog proizvoda.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno tražimo od vas da odmah kontaktirate prije nego što nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

  • brend: ЛЕОРИ
  • Paket: DA
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Stil: Standard
  • Identitet: Nema
  • Podrška Za Ručni Zglob: DA
  • Vrsta: Žičano
  • Standardna tipkovnica: 104 Ključa
  • Potpuna tipkovnica: DA
  • Program: soba
  • Jezik: Europa, Бразильянки, Ruski, Japanski, Velika britanija, Francuski, Hebrejski, English
  • Tip sučelja: USB
  • Stil rada: Mehanički

Oznake: tipkovnica ajaaz rgb, kapice za ključeve japanski engleski, podloga za miša mia, bluetooth miš europa, tipkovnica drevo rgb, crne kapice za ključeve, japanski, japanski tipkovnica keyskin, e-japanese tipkovnica, japanski draga tipkovnica, kape tipki španjolski japanski