Shop

img
img
img
img
img
img

Plug and play, dizajniran s 32-bitnim procesorom 1,44 MB USB emulator fleksibilnih diskova za računala

Tehničke karakteristike:

Jednostavno ga je instalirati i koristiti, koje se spaja na uređaj putem sučelja disketnog pogona.

Dizajniran s 32-bitnim procesorom, ima visok integracijom i pouzdane performanse.

Izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, on je snažan i izdržljiv.Zamijenite disketu na USB-memorijski štapić.U odnosu na fleksibilni disk, disk ima prednosti plug and play, dugi vijek trajanja, stabilan prijenos, veliki kapacitet, nedostatak straha pred magnetizam, otporan na udarce, malih dimenzija i jednostavan za nošenje.

Dužina proizvoda iznosi 12,3 cm, širina 10 cm, a visina-2,5 potražite Koristeći univerzalni USB flash disk, pri podjeli s pomoću softvera možete čitati i snimati 100 particije, što je u potpunosti kompatibilan sa starim funkcijama. 1000 1,44 MB možete koristiti kroz UFA1M44-100.

On izravno se koriste u računalima, stroju za obradu podataka, proizvodnih centara, ugrađeni sustavi, računalne вышивальных strojeve, računala плосковязальных strojeve, računala стегальных strojevima, računalnih strojeva za žigove, računalnih žakard strojeva i druge opreme, koji se još uvijek koriste konvencionalni diskete od 1,44 M za zamjenu tradicionalnih pogona u različitim industrijskim sustavima za upravljanje, da biste dobili osloboditi od problema lakšeg oštećenja, kratkog vijeka trajanja i sofisticirane usluge, uzrokovane pristupiti.

Naziv proizvoda: Emulator USB pogon za floppy disk

Materijal: ABS

Boja: Siva, Bijela

Model: FDD-UDD U144

Podržani kapacitet diska: 1,44 MB

Značajke: Plug and play, Visoka integracija, Pouzdane performanse

Detalji Veličine:

12,3 cm x 10 cm x 2,5 cm/4,84" x 3,94" x 0,98" (cca.)

Napomene:

Zbog razlike u osvjetljenju i postavkama zaslona boja elementa može se malo razlikovati od slike.Molim vas, dopustite maloj razlici u veličini, zbog raznih ručnog mjerenja.

paket uključuje:

1 x Emulator USB-floppy disk drive

1 x CD-rom

1 Pakiranje vijci (ukupno 4 komada)

  • brend: PLAVOOK
  • Tip sučelja: USB
  • Paket: DA
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Vrsta: Vanjski
  • Identitet: CE

Oznake: usb prijenosni pogon za floppy disk, gotek 34-pinski, usb je usb izbrisivi memorijski pogon pro, usbc micro usb 10, nesigurnim hlače, pogon za floppy disk molex, priključne stanice za usb tvrdog diska c, usb adapter sa fleksibilnim vezom, šešir visi, kabliranje par disketa