Shop

  • Početna
  • Nosive Uređaja
  • Remen za sat Samsung Galaxy Watch 4 Classic 40 mm 44 mm 42 mm 46 mm Uložak narukvica od umjetne kože
img
img
img
img
img
img

Remen za sat Samsung Galaxy Watch 4 Classic 40 mm 44 mm 42 mm 46 mm Uložak narukvica od umjetne kože

Glavne karakteristike su: 1, Više veličina: Remen za sat, dizajniran za Samsung Galaxy Watch 4/Watch 4 Classic 40 mm/44 mm/42 mm/46 mm, povoljno, izdržljiva i elegantan, s nekoliko točni rupama, tako da lako možete ga prilagoditi prema vašim dimenzijama.

2、visoko kvalitetni materijal: Mi koristimo visokokvalitetne sintetičku kožu umjesto remena, s točnim polirani kopče od nehrđajućeg čelika, a naš remen za sat izrađen od visoko kvalitetnih materijala, odgovarajuće циферблату, klasična i elegantna, idealan za poslovne susrete i odmor.

3,Dizajn, bez znoja: Kožni remen lako nositi, ali ostale su na visokim temperaturama tijekom ljeta će se lijepiti za kožu.Ali ovaj hibridni remen za sat rješava ovaj problem, dodajući zračni kanali na unutrašnjoj strani remena, omogućuje vašoj koži da diše.

4、Jednostavnost instalacije: Obnovljeni adapter jednostavno spaja na циферблату, koji se može pouzdano zabilježeno za klasičnog sučelja Samsung Galaxy Watch 4/Watch 4, a za povezivanje kontakata ne zahtijeva nikakve dodatne alate, što je povoljno za postavljanje i rastavljanje.

5、Različite boje: Razne modne uzicom mogu prilagoditi različitim bojama адаптерам, personalizirati svoj sat u skladu s vašim raspoloženjem i odjeće u svakodnevnom životu, kao i savršeno odgovara potrebama poslovnih, sportskih i casual odjeću.To je dobar izbor za žene i muškarce.

Opis:

Naš remen za sat Samsung Galaxy Watch 4 je izrađen od visoko-umjetne kože, idealno zajedno sa dial, koji je klasičan i elegantan.Osim toga, on se neće lijepiti za kožu na visokim temperaturama ljeti.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Remen za sat

Materijal: PU, nehrđajući čelik

Boja: crna, bijela, crvena, plava, bordo crvena

Primjenjivi model: Samsung Galaxy Watch 4/Watch 4 Classic 40 mm/44 mm/42 mm/46 mm

proizvod otpremnica:

Remen za sat*1

Napomena:

Molimo, pazite da mala odstupanja u iznosu od-za ručno mjerenje, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do razlika u boji, nego u stvarnom životu.

1. O Komentar:

1.1 Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

1.2 Povratne informacije je vrlo važno za NAS, tako da, molimo vas, kontaktirajte nas odmah, prije nego što daju nam neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem i pružiti bolju uslugu klijentima.

1.3 Je nemoguće riješiti, ako mi (ne) znamo i ne znamo o njima!

2. Koje su pristupačne načine plaćanja?

2.1 primamo Alipay, West Union, TT.Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje, depozit.

2.2 Napomena: Ostali podaci o naplati NA ovom linku: https://service.Apartmanipretkovic.com.hr/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

2.4 Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo plaćanja koji mora biti završen u roku od 3 dana.

3. O isporuci:

3.1 DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO/FPO),Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3.2 šaljemo robu samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA ODGOVARATI adresi isporuke.

3.3 Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

3.4 TRANZIT VRIJEME USLUGE vam daje prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme tranzita može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

3.5 Ako niste dobili svoj teret tijekom navedenog razdoblja?molimo vas, obratite nam se (odmah).Kontaktirat ćemo prijevoznička tvrtka u što kraćem roku i odgovoriti vam.

3.6 zbog stanja zaliha i razlika u vremenu odlučimo poslati vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

3.7 Prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, kupac je odgovoran za to.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

3.8 RS. kupac, molimo dostavite CPF ili CNPJ, od vas će biti bolje da ga što je prije moguće.hvala

3.9 Za španjolski kupac područja s poštanski broj, počinju sa 07,51,52,35,38 su udaljenim područjima i može biti isporučen samo od

Kineski skladište, molim vas, nemojte odabrati drugog skladišta za isporuku.

4. Povratak i povrat novca:

4.1 imate 7 dana da nas kontaktirate, i 30 dana, da će ga vratiti nakon primitka.Ako ste продержите ga više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a MI NE ćemo IZDATI VAM POVRAT novca ILI ZAMJENU.

4.2 Iznimka se NE DOGAĐA!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

4.3 Sve vraćena roba MORA BITI u originalnoj ambalaži, i TREBALI bi nam DATI broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak.

4.4 Mi ćemo VAM povrat novca u PUNOM IZNOSU DOBITNE OKLADE pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima, svjetlima u set, NAKON što je Kupac i Prodavatelj poništava transakciju sa Apartmanipretkovic.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

  • Dobna skupina Zahtjeva: Odrasla osoba
  • Vrsta: remen za sat
  • Kompatibilnost: Android
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • brend: Рондафул

Oznake: čuvar zaslona gledati майван 4, stakleni narukvica mibbed 4, torbica za galaxy note 4 popey, sat samsung gelaxi 46 mm, telefon m-raspon 4, satovi od kaljenog stakla 44 mm, rusxun 4 watch, torbica za samsung galaxy 32 mačke, tipkovnica galaxy tab 4 smt530, sat samsung j5 2016