Shop

img
img
img
img
img
img

Pozdrav, prijatelju!Dobrodošli u naš dućan !!

Ako je broj veći od 30 komada.Mi ćemo vam dati popust popust 30%, te ćemo vam poslati kurir, kao što su DHL ili ARAMEX!

Olovke sada jedan olovke.Ako vam je potrebna kutija, molimo vas, kontaktirajte nas!!!Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji itme može se malo razlikovati od slike.Molimo za razumijevanje !

Роликовая olovkom crne tinte

Dostava:

Prilikom narudžbe, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 5 dana nakon vaše uplate.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.Molimo, imajte na umu da korisnici odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne refundira troškove dostave za neuspjeh u slanju.

Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, i klijenti su odgovorni za carine.

_____________________________________________________________________________

POVRATAK:

Mi činimo sve da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 7 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, klijenti bi bili sigurni da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubiti kada se njihov povratak, klijent će snositi odgovornost za takvu štetu ili gubitak, a mi ne nudimo potpuni povrat novca.Klijent mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.

Klijent će biti odgovoran za troškove dostave za povrat robe.

_____________________________________________________________________________

Jamstvo i održavanje:

Klijenti mogu zatražiti zamjenu u roku od 7 dana od dana primitka vas proizvoda.Kupci moraju vratiti nam robu na početne uvjete i platiti troškove dostave za povratak.

Ako je potrebno zamijeniti neki detalj, klijent treba da plati troškove zamjeni dijelova.

Prije povratka robe, molimo vas da potvrdite da imamo povratnu adresu i način logistike.Nakon toga, kako ćete proći roba logističke tvrtke, molimo vas, pošaljite nam broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi izvedivo, popravak ili обменяем ih na druge u najkraćem mogućem roku.

_____________________________________________________________________________

Neusklađenost Boja:

Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li dobiti povrat novca ili povrat novca.

_____________________________________________________________________________

Recenzije:

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite nam ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti sve što je moguće za rješavanje bilo kakvih problema i da ćemo vam pružiti najbolju klijentski servis.

Nadamo se za dugoročnu suradnju s vama ovdje!

  • Inovacija: No
  • Briše Ili Ne: No
  • brend: СТОХОЛИ
  • Točka snimanja: 0,5 mm
  • Iskoristite: Ručka za urede i škole
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Vrsta: Kemijska olovka

Oznake: ručka za роллербола umetnut, luksuzne tkanine za muškarce, luksuzni personalizirane olovke, ručka za роллербола ef, firma ručka starwalker, luksuzni nalivpera, luksuzno deka za muškarce, ručka za valjak skate снейдера, ručka za valjak tirkizna, olovke u luksuznom stilu